Loading...
Workshops

Workshop for Iværksættere

Workshop for Iværksættere

onsdag d. 21. april 2021
15.00-17.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 20. april 2021 kl. 13:00

BusinessPark Struer

Fælledvej 17
7600 Struer  

Workshop for iværksættere

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig inviterer alle med passion for egen virksomhed til en inspirerende aften i selskab med en række erfarne I foråret 2020 gennemfører vi workshops med fokus på Iværksætteri:


•    14. april i Lemvig kl. 15-17 (Isværket)
•    21. april i Struer kl. 15-17 (BusinessPark Struer)
•    28. april i Holstebro kl. 15-17 (Nupark). 

De tre workshops har samme indhold, men uanset om du er fra Holstebro, Struer eller Lemvig, er du velkommen til at tilmelde dig den dato der passer dig bedst.

På workshoppen vil du møde Peter, Gert og Helle, som varetager den lokale erhvervsservice i hhv. Holstebro, Lemvig og Struer – herunder hjælp til iværksættere. 

På workshoppen vil vi gennemgå de emner, som du skal forholde dig til som iværksætter ved opstart og drift af egen virksomhed. Det er f.eks. emner som A-Kasse, forretningsplan, virksomhedstype og jura, forsikringer, markedsføring og synlighed, bogføring og regnskab. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål til emnerne, og der vil der også være en revisor til stede, som du kan stille spørgsmål til.

Efterfølgende har du mulighed for at deltage i detaljeret iværksætterkursus over 6 aftner i efteråret 2021. Og du kan løbende få individuel sparring hos Peter, Gert og Helle i StartVækst.

Deltag på workshoppen her