28
aug

Inspirationsaften for iværksættere

Header Temamoede For Ivaerksaetter Aug19 Web 938X269

- og for alle der har passion for egen virksomhed. Herunder også investorer, rådgivere og virksomhedsledere.

Kom den 28. august 2019 og hent en masse inspiration, når vi får besøg af en række erfarne iværksættere. De vil dele ud af deres erfaringer med at opbygge deres virksomheder og videregive gode råd om hvordan du får succes i din egen virksomhed.

Aftenens spændende virksomheder kommer fra lokalområdet. De vil have hver deres fokus og kommer fra forskellige brancher.

PROGRAM
Kl. 18.30 Velkomst v. Peter Pasgaard, STARTVÆKST-Holstebro

Kl. 18.35 Borg Regnskab v. Steffen Borg
Steffen er uddannet i regnskab på handelshøjskolen og hos PwC. Herefter blev han controller i en industrivirksomhed, og 3 år senere besluttede Steffen sig for at blive selvstændig, og det har han nu været i 2,5 år. Faktisk er det lykkedes ham at skabe en vækstvirksomhed, idet han nu har ansatte. Han har især specialiseret sig i digitale regnskabsløsninger for iværksættere.

Kl. 19.00 BikeWithUs v. Stine Andersen Holm og Malthe Krarup Andersen
Efter afsluttet studentereksamen i 2018 besluttede Malthe og Stine at bruge et sabbatår på at starte egen virksomhed. Det er nu blevet til virksomheden BikeWithUs, der tilbyder cykelferier langs Vestkysten, hvor overnatning, morgenmad, færgebilletter og transport tilbage til startstedet er inkluderet. Et mål der har krævet meget arbejde at nå frem til, med opbygning af hjemmeside, opstart af bookingsystem, aftaler med overnatningssteder m.m.

Kl. 19.30 Fotograf Anders Trærup v. Anders Trærup
Fra storby til lokal - for 2 år siden valgte Anders med familie at rykke teltpælene op i Århus og flytte ”hjem” til Vestjylland. Billeder fortæller historier, og det er kerne i Anders’ forretning. Men hvordan skiller man sig ud fra andre fotografer og får skabt sit eget brand? Hvorfor valgte Anders at blive iværksætter, og hvordan får han timerne til at gå op, når han bare er sig selv på jobbet men også har en familie, der skal passes?

Kl. 20.00 Pause med sandwich

Kl. 20.30 Finn Tarpgaard - certificeret business coach v. Finn Tarpgaard
Efter at Finn havde arbejdet som leder gennem mere end 20 år bl.a. som forstander for en efterskole, valgte han for 4 år siden at blive selvstændig som coach/konsulent. Finn vil fortælle om at bevæge sig ”Fra fast til gyngende grund” – Når man går fra et lønmodtagerjob til at drive sin egen selvstændige virksomhed, går man fra at yde noget for en virksomhed til at tilbyde andre virksomheder en ydelse. Der kan være en lang vej til at finde forbindelsen mellem den ydelse, man er god til og til de ydelser, som andre mennesker og virksomheder efterspørger.

Kl. 21.00 18b v. Helle Langer
Helle Langer bor i Harboøre, hvor hun har ombygget byens gamle brugsforening til et anderledes kultursted, der rummer koncerter, et kreativt værksted, udlejning af lokaler og overnatning i ombyggede skibscontainere. Helle vil blandt andet fortælle om det at tænke utraditionelt, og have modet til at tiltrække store navne til et lille sted.

Kl. 21.30 Inplex v. Jonas Sørensen og Nicolai Hesselholdt
Jonas og Nicolai er to dedikerede unge mennesker, der har startet online virksomhed op fra bunden. Deres filosofi er, at der skal være personlighed og nærhed i deres løsninger, og derfor spiller den lokale nærhed en vigtig rolle for dem. Gennem deres fortælling fra idé til hvor de er nu, kommer de blandt andet omkring diverse hurdler så som at finde de første kunder, prisfilosofi, hvad de er blevet skarpere på og overvejelser om partnerskaber og samarbejdsaftaler med andre.

Kl. 21.55 Info om efterårets iværksætterkursus v. Helle Toftgaard, STARTVÆKST-Struer og Gert Løkke Leth, STARTVÆKST-Lemvig

Kl. 22.00 Tak for i dag


Det er gratis at deltage men kræver tilmelding. Tilmed dig allerede i dag.

Tilmeld

Dato og tid

Start: 28. august 2019 18:30
Slut: 28. august 2019 22:00

Tilmeldingsfrist: 27. august 2019 12:00

Sted

Nupark, Nupark 49
7500 Holstebro