Iværksætterkursus

 - for dig der overvejer eller allerede har besluttet at etablere egen virksomhed

Har du helt styr på, hvad dine produkter/serviceydelser skal bestå af? Ved du, hvem du skal sælge til? Og til hvilken pris? Har du overvejet, hvordan du kommer i kontakt med kunderne?

Du har sikkert en lang række overvejelser og spørgsmål, og noget du savner at få 100% styr på. Og måske er der noget, du ikke ved, at du ikke ved?

Så er det en god en idé at deltage på STARTVÆKSTs iværksætterkursus, hvor du i løbet af seks aftener bliver klædt godt på til at starte din egen virksomhed.

Hver aften har sit eget tema – så når kurset er afsluttet, står du godt rustet til livet som iværksætter.

Se datoer for kommende iværksætterkurser


Udtalelse fra Lars Rounborg Rasmussen som har deltaget i et iværksætterkursus:

"Jeg blev bekendt med muligheden for at deltage i iværksætterkurset efter at have været i kontakt med STARTVÆKST Holstebro. Iværksætteri og det at etablere nye forretningsgange er ikke nyt for mig, men på trods af det, har kurset været en lærerig oplevelse for mig.

360 graders vinkel
Kurset har givet mig en større kreativitet og redskaber til at kunne belyse mine idéer i en 360 graders vinkel. Kurset har rustet mig til at blive en mere solid iværksætter. 

Inspiration, netværk og sparring med andre iværksættere
På kurset mødtes iværksættere af forskellig karakter – det gav en rigtig god dynamik. Nogle deltagere havde blot en lille iværksætterdrøm i maven, mens andre var små skridt fra at tage det store skridt ud i livet som iværksætter. Det var meget inspirerende at sparre med de andre deltagere på kurset.Jeg fik meget ud af at høre andre iværksætterhistorier og om deres op- og nedture. Meget har jeg kunnet drage personlige paralleller til, hvilket igen har rustet mig yderligere. 

Jeg anbefaler alle - unge som gamle - at tage iværksætterkurset, hvis de har den mindste iværksætterdrøm i sig!"