Styrk din virksomhed

Der er mange områder, du skal holde dig opdateret på for at drive en succesfuld virksomhed. Vi står derfor klar til at være din uvildige sparringspartner med det formål at styrke din virksomhed.


STARTVÆKST Struer står for erhvervsfremmeindsatsen i Struer kommune. Vi tilbyder en række forskellige muligheder, som har til formål at udvikle og styrke din virksomhed, med udgangspunkt i hvor din virksomhed er i dag.

Vi tilbyder dig gratis sparring og personlig vejledning på din virksomhedssituation uanset om det er med nye muligheder, udfordringer eller andet.

Du har også muligheden for at deltage i vores temamøder, der sætter fokus på aktuelle emner, der kan være vigtige for iværksættere og etablerede virksomheder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og du får direkte besked, når der kommer nye arrangementer til.

Vi har også samlet en række links og værktøjer, der kan være nyttige, når man driver virksomhed. Her er bl.a. info om skat, indberetninger, patenter, finansiering samt offentlige tilbud og events.