Grafik element

Styrk din virksomhed

Der er mange områder, som du kan holde dig opdateret på for at drive en succesfuld virksomhed

STARTVÆKST Struer står for erhvervsfremmeindsatsen i Struer Kommune. Vi tilbyder en række forskellige muligheder, som har til formål at udvikle og styrke din virksomhed med udgangspunkt i, hvor din virksomhed er i dag.

Vi tager helikopter-blikket på din virksomhed og bringer de partnere i spil, som er relevante for dig. Vores formål er at give dig lige netop den sparring, du har brug for. Vi ved derfor også, at der ikke er to virksomheder, der er ens. 

Måske skal du diskutere virksomhedens fremtid, investorer, produktudvikling, medarbejdere, ejerskifte, støttemuligheder eller lignende. Lige meget hvilken udfordring, du står over for, er vi klar til at hjælpe dig videre. 

Derfor kan du på vores website finde information om personlig sparring om din virksomhedssituation. Du kan også finde information om vores temamøder, der sætter fokus på aktuelle emner, der kan være vigtige for dig som virksomhed. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få direkte besked, når der kommer nye arrangementer.

Vi har også samlet en række links og værktøjer, der kan være nyttige, når man driver virksomhed. Her er bl.a. informationer om skat, indberetninger, patenter, finansiering samt offentlige tilbud og events. 

Vi er certificerede i Væksthjulet og sikrer dermed, at vi kommer rundt i alle hjørner af virksomheden. Hovedsagen er, at vi er uvildige og ikke har anden dagsorden end at se din virksomhed få succes. 

Vi besøger gerne din virksomhed, ligesom du også er velkommen hos os.