Personlig vejledning til virksomheder

Er din virksomhed stødt på udfordringer eller nye muligheder, så kan vi hjælpe dig videre.


STARTVÆKST Struer tilbyder gratis sparring til både nyopstartede og veletablerede virksomheder i Struer kommune
.

Vi kigger på din virksomhed med helikopter-blikket og bringer de partnere i spil, som er relevante for dig. Vores formål er at give dig lige netop den sparring du har brug for. Vi ved derfor også, at der ikke er to virksomheder der er ens. 

Måske ønsker du at diskutere virksomhedens fremtid, investorer, produktudvikling, medarbejdere, ejerskifte, støttemuligheder eller lignende. Lige meget hvilken udfordring du står over for, er vi klar på at hjælpe dig videre.

Vi er certificerede i Væksthjulet og sikrer dermed, at vi kommer rundt i alle hjørner af virksomheden. Hovedsagen er, at vi er uvildige og ikke har anden dagsorden, end at se din virksomhed få succes.

Er du usikker på, om vi kan hjælpe i netop din situation, så kontakt os endelig. Vi ved ikke alt, men vi har et stort netværk og ved ofte, hvem der ellers kan hjælpe dig.

Book en personlig vejledning
Vi vil gerne høre mere om din virksomhedssituation. Vi besøger gerne din virksomhed, ligesom du også er velkommen til at besøge os i BusinessPark Struer.

Kontakt os og book et møde allerede i dag. Kontakt konsulent Helle Toftgaard på tlf.: 2924 8823 eller på ht@startvaekst-struer.dk.